[VIDEO]”Harap Bujibu Datang Pujuk Tapi Yusuf Pulak Yang Datang…” – Hairul Azreen

Bekas Juara Fear Factor Selebriti Malaysia musim pertama, Hairul Azreen kini semakin bergiat aktif bukan sahaja dalam bidang lakonan, malah dalam bidang perniagaan juga. Hairul yang berusia 30 tahun telah berkahwin dengan aktres dan model tanah air, Hanis Zalikha dan dikurniakan seorang anak lelaki comel yang juga disayangi ramai, Yusuf Iskandar.

Baru-baru ini, Hairul Azreen telah menyiapkan pengambarannya yang terbaru iaitu Paskal. Hairul Azreen berjanji tidak akan memalukan Pasukan Khas Laut (PASKAL), Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) apabila dia bakal memegang watak sebagai anggota elit pasukan itu.

Kesungguhan Hairul dalam filem ini juga ketara dilihat apabila dia terpaksa berjauhan dengan Hanis dan Yusuf selama sebulan. Oh patutlah Hanis jarang post gambar mereka bertiga bersama sekarang! Suaminya sedang sibuk mencari rezeki buat mereka sekeluarga rupanya.

Dalam 5 jam yang lepas satu video telah dimuatnaik menunjukkan Hairul sedang bermain dengan kucing peliharaannya yang diberi nama Bujibu dan disertai oleh anaknya Yusuf. Lucu dan comel sekali.

VIDEO :

Sebahagian Komen Dari Netizen

Hahaha…Adik Bujibu Yang Datang..Lepas Tu Boleh Bla Camtu Je..

Memang Tak Jadi La Dekat Bujibu .. Bujibu Pemalas😂😂

Kembar Bujibu Yang Mari😂😂😂

Hahaha..Ketawa Tak Berhenti Ni

Min berharap agar keluarga ini akan sentiasa sihat dan sentiasa didalam lindungan-Nya. 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber : Ig Rotikaya

Hantar Komen