“Setelah 8 tahun mengenali hati budi perangai masing masing. Dari stranger jadi sahabat baik…”- Ayda Jebat & Anas Zahrin

Mohamad Anas Zahrin Atan, pengasas syarikat kosmetik ANAS Cosmetics mengumumkan Ayda Jebat selaku The Brand Ambassador of Anas Cosmetics hari ini menerusi laman Instagramnya. Tahniah buat Ayda Jebat…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️ I’m ready. 🌹 . #AydaJebat #ImNervous #YourBabyIsReady

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat) on

 “Setelah 8 tahun mengenali hati budi perangai masing masing. Dari stranger jadi sahabat baik…”  sila baca sampai habis

“Tahun lepas, akhir tahun. Saya tanya dan risik Ayda “Ayda, anas rasa 2019 anas dah bersedia..”

“And now @AydaJebat dengan secara rasminya adalah The Brand Ambassador of Anas Cosmetics..”

wow…cara penyampaiannya begitu indah tersusun hehe..apapun Tahniah Aida Jebat

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BISMILLAH | Its Official — Setelah 8 tahun mengenali hati budi perangai masing masing. Dari stranger jadi sahabat baik, ada di kala masing masing dari fasa sendu. Bantu sedaya mampu dari dulu sehingga sekarang, sehingga tahap ini — Di awalnya, 8 tahun lepas adik bongsu lelaki saya @aseriiiiiiiiiiiiiiiiiiii kenalkan, katanya ayda ni baik, kelakar semua benda lah. Ashh memang kalau kawan kawan dia yang ok dia akan terus dia cakap ok. Kalau tak dia tahu saya takkan masuk mahupun campur, jadi dia kenalkan ayda – such a sweet, ceeky, happy go lucky person . Knowing Ayda, shes a super hardworking young woman. Dia sangatlah bersemangat dalam apa sahaja yang dia buat dan apa yang membuatkan saya tertarik untuk jadikan dia sebagai Brand Ambassador untuk @ANASism adalah sikap professional yang dia tunjukkan dalam kerja, dalam segala hal yang dia nak buat – Dulu saya ada bagitau dia “one day anas akan ambil ayda jadi duta, tapi not now, anas nak bina dulu apa yang perlu di bina, anas taknak main ambil last last takde apa yang jadi. Bila Anas sedia dan tiba masanya anas akan ambil” so Ayda pun sejenis yang faham. Dia tahun saya perlu bersedia semua aspek . Tahun lepas, akhir tahun. Saya tanya dan risik Ayda “Ayda, anas rasa 2019 anas dah bersedia” dan dia reply “betul? Biar aku ayda fikir dulu dan berbincang” masa tu anas nervous juga – Jadi awal tahun ni, Ayda seakan bagi green light. Jadi dia pun cakap lebih kurang macam ni “ok Anas, lets do this, Ayda bantu. Kita buat betul betul” anas macam happy lah . Its been 8 years anas tunggu saat ni — InshaAllah, I will try very best untuk semuanya. Jadi yang terbaik serta buat yang terbaik . And now @AydaJebat dengan secara rasminya adalah The Brand Ambassador Of ANAS Cosmetics thank you so much — To all my ABC (ANAS Business Circle), team MAZA dan semua yang terlibat. Lets do this – Lets make it happen! Tahun 2019 tahun kita untuk menang! #ANAS #ANASBrandAmbassador #ANASxAydaJebat 🔥 . p/s: InshaAllah anas akan update next video signing! And surprise video! 💕

A post shared by ANAS® (@anaszahrin) on

Rata-rata netizen terkejut tapi bila baca sampai ke akhir ayat baru dapat jawapannya..so jangan risau ye hehe.. buat suspen je..

lawak giler weyh

Ayat anas mcm nak merisik ajak kahwin😆Gudluck in the future

Tahniah Anas..caption mcm nak bgtau bercinta je hahahaha

Still tak bule move on!!!Tahniah boss anaszahrin welcome aidajebat

Sumber : ig anaszahrin Via sweet nutella

Hantar Komen