Tak Sabarnya Nak Tengok! Ini 7 FOTO Terkini Anak Amyra Rosli & Amar Baharin

Selepas dilahirkan pada 15 Oktober lalu, ramai menunggu wajah anak lelaki pasangan pelakon Amar Baharin dan Amyra Rosli.

Semua gambar yang dimuat naik di Instagram mereka hanya memaparkan sisi wajahnya saja. Pendek kata, Amar dan Amyra belum bersedia berkongsi wajah anak mereka.

Menurut Amar, 32, dia dan isteri bakal memperkenalkan wajah dan nama anak mereka dalam sebuah program realiti lapan episod yang mulai bersiaran awal bulan depan.

“Saya dan isteri berbesar hati nak kongsi wajah dan nama anak, tetapi kami mendapat hak eksklusif penyiaran dan tak boleh langgar kontrak. Insya-Allah awal bulan depan episod pertama mula ditayangkan.

“Serentak dengan program ini, baru kami berkongsi kepada semua. Tidak dinafikan hampir setiap hari ramai bertanya nama dan teringin melihat wajah anak. Apa saya boleh kongsikan, nama anak kami bermula dengan A.

“Saya dan isteri mengambil keputusan memuat naik juga gambar anak, tetapi tidak secara penuh. Sekurang-kurangnya dapat memenuhi permintaan peminat. Kami tak nak macam segelintir artis lain yang meletakkan emoji pada wajah anak. Ia hanya menimbulkan kemarahan orang,” katanya.

Foto Terkini Amyramarjr

Video :

betul-betul sedih ke berlakon je? cuba teka 🤣😝 #AmyramarJr #MuslinSwaddles #happikiddo

A post shared by Amyramar Jr. (@amyramarjr) on

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber : Intagram Amyra Rosli, Amyramarjr

Hantar Komen