[VIDEO] Leka Dengan Telefon Bimbit, Perempuan Ini Hilang Kaki Kanan Tersepit Pintu Lif Yang Rosak

3 Jan – Seorang wanita di China terpaksa menanggung derita apabila kehilangan kaki kanannya akibat tersepit dengan pintu lif yang rosak.

Rakaman CCTV lif tersebut menunjukkan seorang perempuan berambut pendek sedang leka melihat telefon bimbitnya dan tidak perasan lif tersebut sudah bergerak dengan pintunya terbuka.

Perempuan tersebut terjatuh dan kakinya dikepit oleh pintu lif yang sedang bergerak itu. Kakinya terputus apabila lif itu mula bergerak ke tiga tingkat ke atas.

Lif itu kemudiannya berhenti selepas 30 saat, dan perempuan tersebut cuba untuk mengeluarkan kaki kanannya namun, kakinya sudah putus sepenuhnya dari paras lutut ke bawah.

Video itu juga menunjukkan seorang lagi wanita yang berada di belakang mangsa sebelum mangsa terjatuh, terselamat apabila dia tidak sempat untuk masuk ke dalam lif tersebut.

Kejadian ini dikatakan terjadi pada 21 Jun 2017, tetapi rakaman CCTV ini baru sahaja tersebar di portal media China iaitu, Iqiyi.

Tiada maklumat lanjut tentang keadaan mangsa sehingga ke hari ini dan kejadian juga dipercayai berlaku di sebuah bangunan di Zhongshan, sebuah daerah di barat Shanghai, China.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : SiakapKeli

Untuk Melihat VIDEO, KLIIK Gambar Kotak Dibawah :

 

Hantar Komen